Emeletes ágyak, galériaágyak

Kettő az egyben – de ki van felül?

Igazi játszótér a gyerekszobában, ráadásul praktikus, helytakarékos fekhely: az emeletes- és galériaágyaknak is megvan a maguk előnye!

A tipikus gyermekbútor! Akinek volt kicsi korában emeletes ágya, bizonyára emlékszik rá, milyen jól ki lehetett használni! Sok szülő választja ezt a megoldást, ha két csemetét kell elhelyezni egy szobában. Az emeletes ágy nemcsak praktikus és helytakarékos, a mozgékony gyerekek ideális játszó terepe is!

A szépséges tömörfa fenyő ágykerethez létra tartozik, mely mindkét oldalra szerelhető. Kiegészíthetjük ágyneműtartós részként szolgáló fiókokkal, s máris több tároló helyet kapunk.

Rendkívül előnyös a galériaágy is! Míg felül ágyként funkcionál, alul a kiegészítőkből valóságos játszótér rakható össze a csemetének. Nem véletlenül választhatók a galériaágy alá építhető, ugyancsak tömör fenyőből készült szekrények, polcok, bejáratok, sőt, akár csúszda is.

A gyermek hosszú órákig eljátszhat itt, miközben végig az „ágyon marad”. A galériaágyhoz falra szerelhető szekrények is kaphatók, sőt függöny is, mellyel a játékteret az ágy alatt eltakarhatjuk.

Persze nemcsak hagyományos ágykeretekből választhatunk! A csemeték számára külön élmény lehet egy emeletes busz külsejű ágy, melyre stílusosan hátul lehet felmászni. „Játszóház” és 2 személyes fekhely egyben ez a lakkozott, MDF bútorlapból készült ágy.

Az emeletes ágyak fémvázas változatban is kaphatók, ezüst színben. Ugyanakkor remek választás lehet a juhar-, fehér-, vagy sötét szilva színben rendelhető, modern megjelenésű emeletes ágy, mely a gyermeknek akkor is tetszeni fog, ha nagyobbacska lesz. A kiegészítőkkel együtt többféle variációban kapható. Kétszemélyes ágyként, de magasított fekhelyként is; galériaágyként, mely alá komódok, lépcsők és fiókok szerelhetők. Kellemes válogatást!

 

Emeletes ágyak, galériaágyak
 

vissza a címoldalra 


kenyelemszakerto.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu